Я патріот своєї землі!

Я патріот своєї землі

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві 13 жовтня 2015 року в Нововасилівській ЗОШ І-ІІІ ступенів провели загальношкільні батьківські збори на тему «Я патріот своєї землі». На збори запросили матерів та рідних воїнів-земляків, які стоять сьогодні на варті миру .

Присутніми були Чобану Микола Іванович та Матієнко Олександр Вікторович, які перебували у відпустці, Пастушенко Валерій Іванович, мати Слюсаренко Тетяна і Петченко Людмила Григорівна у якої 2 вересня 2015 року на Луганщині загинув племінник Жарук Дмитро Павлович.

Для гостей свята та всіх присутніх учні школи виконували музичні дарунки «Солдат України», «Повертайтесь живими», «Україна –мати», «А у нас небо синє…» у виконанні Пастушенко Крістіни, Панейко Вікторії, Кузюк Ірини, Богач Анастасії.

До присутніх звернулася директор Нововасилівської ЗОШ Жарук Марія Володимирівна, яка привітала всіх присутніх з Днем захисника України та святом Покрови Пресвятої Богородиці. Вона зауважила , що це свято не тільки для військових , а й для тих, хто вболіває за майбутню долю України . Свої найщиріші слова вдячності, подяки висловила батькам та матерям рідні яких відбувають службу в АТО. Це мужні та відважні воїни-захисники Завдов’єв О.А., Завдов’єв С.А., Завдов’єв А.А., Козловський І.І., Матієнко О.В.,Слюсаренко І С., Чобану М. І., Пастушенко В.І., Іванина Ф. М.

Велику подяку Марія Володимирівна висловила волонтерському загону «Милосердя», до складу якого входять учні Нововасилівської школи, за збір коштів, продуктів харчування, теплих речей та речей першої необхідності для воїнів АТО.

Продовженням свята стала велика козацька рада, на якій учнів першого класу було прийнято до козацької республіки «СІЧ». Майбутні козаки показали спритність, увагу у цікавих конкурсах та змаганнях. Рішенням козацької ради учні першого класу Нововасилівської ЗОШ були прийняті до козацької республіки «СІЧ» та присвоєно ім’я Максима Залізняка. Маленькі козачата отримали знак «СІЧі» та посвідчення дитячої організації.

Свято завершилось звучанням гімну козацької республіки «СІЧ».

Гетьман школи Панейко Вікторія.

/Files/images/SAM_3100.JPG

/Files/images/SAM_3098.JPG

/Files/images/SAM_3120.JPG

/Files/images/SAM_3102.JPG

/Files/images/SAM_3126.JPG

/Files/images/SAM_3128.JPG

/Files/images/SAM_3099.JPG

/Files/images/SAM_3103.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 247

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.