СВЯТО ЗНАНЬ "ШКОЛА ЗУСТРІЧАЄ НАС"

/Files/images/1 ВЕРЕСНЯ.jpg

Дорогі учні, шановні батьки, вчителі!

Щиро вітаю Вас з Днем знань, святом інтелектуального розвитку, позитивних змін та пізнання нового. Це свято єднає покоління, дає можливість дорослим повернутися у шкільне дитинство, а учням - до другої домівки – до школи.

Як кожен день починається з ранкового світанку, так і майбутнє кожної людини починається зі школи. Тут здобуваємо знання, що є життєвим фундаментом, дорогою до більших можливостей, самоутвердження та реалізації в житті.

Найщиріші мої вітання сьогодні звернені до наймолодших школярів. Любі першокласники! Упевнено крокуйте Країною Знань, відважно долайте сходинки пізнання, сміливо досягайте вершин наук.

А для наших випускників Свято знань сповнене теплого щему, адже воно останнє у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник сповістив Вам про початок фінішної прямої, яку ви маєте пройти з гідністю, аби накопиченого за всі шкільні роки багажу знань вистачило для продовження навчання у вищій школі.

Дорогі учні. Бажаю, щоб новий навчальний рік відкрив перед усіма вами широкі горизонти пізнання себе і світу, дозволив реалізувати свої вроджені здібності.

Нехай навчальний рік, що розпочинається, надихне вчителів успіхами вихованців, насолодою від реалізованих планів, наповнить батьків мудрістю, терпінням та гордістю за своїх дітей, принесе стабільність та добробут у родини.

Впевнений, що 2016/2017 навчальний рік буде для усіх нас результативним і щасливим!

Кiлькiсть переглядiв: 188

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.