Свято останнього дзвоника "Дзвони ж нам дзвоника востаннє на дорогу"

Коли травнево мріє бузок і пахне цвіт, тоді приходить щире і трепетне, незабутнє свято – останній дзвоник. Його з нетерпінням очікують усі: учні перевідних класів – бо для них попереду три місяці безтурботних канікул, родичі і батьки школярів – бо їхні діти зможуть відпочити, вчителі – бо попереду відпустка. Але найбільше його очікують випускники, для яких воно радісне і водночас сумне. Радість від того, що вони стали дорослими, розумними, готовими до звершення своїх задумів, а сумне – бо доводиться прощатися з дитинством, безтурботним життям, школою, друзями. Дитинство уже ніколи до них не повернеться, розтане піснею останнього дзвінка, який покличе їх у незвідану дорогу майбутнього.

Цього року на свято останнього дзвоника завітали: методист управління освіти і науки Врадіївської райдержадміністрації Ольга Леонідівна Богуш, ветеран праці Шептицька Галина Яківна, сільський голова Світлана Іванівна Тлуста

Традиційно під час урочистої лінійки ми підводимо підсумки 2015/2016 навчального року

Учні - першокласники також завітали на свято з подарунками для випускників: троянди - символ упевненості у своїх силах, красивої доля. Молодші учні школи побажали випускникам 2016 року здійснення всіх мрій і задумів, знайти своє чільне місце у житті, на благо України - неньки.

Батьки випускників провели своїх дітей хлібом - сіллю. Кольорові кульки, випущені вихованцями школи, - провісник здійснення мрій злетіли у блакитне безмежне небо, залишаючи позаду усі нагаразди й турботи.

Що ж відлітайте ключем журавлиним,

У вирій життя школа вас проводжа.

Хай ваша зірниця палає щасливо,

І вам від щирого серця добра лиш бажаєм.

/Files/images/SAM_3826.JPGМетодист відділу освіти Врадіївської райдержадміністрації О.Л.Богуш, учениця Нововасилівської ЗОШ Пастушенко Крістіна/Files/images/SAM_3819.JPG/Files/images/SAM_3832.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.